Solextour door Waterland

Vanaf het NDSM terrein in Amsterdam-Noord ga je na een korte instructie op pad met de allervriendelijkste snorfiets die er bestaat: de klassieke Solex uit de jaren 60/70!

Geniet van het prachtige landschap waar Holland en met name Waterland bekend om staat: weilanden en water, oude dorpjes, bruggetjes, koeien en heel veel vogels. Afhankelijk van de wensen en duur van de toer, passeer je Broek in Waterland, Monnickendam, Zuiderwoude, Durgerdam, Marken en/of Volendam.

3 uur durende tocht:  Een circa 40 km lange tocht richting Broek in Waterland, Monnickendam en Zuiderwoude of een wat kortere tour met een uitgebreide pauze. € 46,50 pp

4 uur durende tocht Een mooie tocht richting Volendam en/of Marken met voldoende gelegenheid voor een tweede activiteit of een uitgebreide pauze. € 52,50 pp 

Vertrek binnen Amsterdam, zoals vanaf het NDSM terrein is mogelijk vanaf vrijdag 12:00 tot maandag 09:00. Vertrek buiten Amsterdam is de hele week mogelijk!

De Solexen worden op de gewenste locatie binnen en buiten Amsterdam geleverd.  De leveringskosten zijn € 100 inclusief btw voor groepen tot en met 20 personen. Voor prijzen voor grotere groepen, neem even contact op!

Sinds 1 januari 2023 is het verplicht om een helm te dragen. Bij de huur van de Solex is een kekke en comfortabele jethelm inbegrepen!

De prijzen zijn inclusief BTW, verzekering, milieuvriendelijke brandstof (=geen stank), pauze bij een mooie locatie en begeleiding, maar exclusief consumpties en levering van Solexen.


Voor het rijden van een Solex is een brommercertificaat of een rijbewijs verplicht.

Het minimaal aantal deelnemers aan een Solextour is 7 personen. Ben je met een kleinere groep, dan kun je losse Solexen huren in Alkmaar en zelf een mooie route volgen.

EdamMarken

Reacties zijn gesloten.