Vrijgezellenfeestje

Vrijgezel op Solex klein

Op de Solex beleef je een weergaloos vrijgezellenuitje waarbij jullie veel bekijks hebben op de authentieke Solexen! Speciaal voor de aanstaande bruid of bruidegom hebben we een originele leren Solexjas én pothelm beschikbaar. 

Om het uitje compleet te maken kunnen we tijdens de tour even pauzeren in een gezellig café in één van de oude dorpjes, bij een boerderij of bij een schitterend gelegen theetuin om een overheerlijke high tea te nuttigen.

Daarnaast valt er genoeg te zien en te beleven in het unieke nationale landschap Laag Holland. Bezoek bijvoorbeeld een palingrokerij of laat een foto maken van de groep in klederdracht in Volendam!

Wil je na afloop van de Solextour borrelen of dineren? Ik geef je graag advies op basis van je wensen!

Een Solextour is ook fantastisch om de dag mee te starten. Rij met de vrienden of vriendinnen naar de voordeur van de vrijgezel!  De Solex is dan ook een origineel vervoersmiddel om in Amsterdam te komen.  Wij rijden vaak vanuit de regio Alkmaar – Purmerend naar Amsterdam Noord, waar jullie het feest dan kunnen voortzetten! Laat mij weten waar je wil starten en ik bedenk een leuke route!

 

 

Reacties zijn gesloten.