Bedrijfsuitje

Solex rijden door het karakteristieke Laag Holland met zijn pareltjes aan het IJsselmeer zoals Monnickendam, Edam en Volendam is een onvergetelijke belevenis. De streek is gelegen onder zeeniveau met oude molens, droogmakerijen en weidse uitzichten. Het biedt ruimte voor rust en natuur en heeft daarnaast een rijke geschiedenis.

Dit nationale landschap ontdekken op de Solex samen met je collega’s kan een educatieve gelegenheid zijn, maar zal vooral een plezierig uitje zijn!

Gedurende of na de tour kan ook een leuke, tweede activiteit uitgevoerd worden zoals: (kano)varen, een stadswandeling door het historische hart van Monnickendam of een bezoek aan een moderne melkveehouderij. Je kunt zelf een origineel Solexarrangement samenstellen. Wil je ideeën op doen? Ga eens kijken op de site van Bureau Toerisme Laag Holland.

SusieQ weet genoeg mooie plekjes om te pauzeren voor een kopje koffie of lunch. Wil je na afloop van de Solextour wat wil eten of drinken in Amsterdam? Ik geef je graag een advies op basis van je wensen!

Vanaf toren van Ransdorp

Solex Ransdorp

Reacties zijn gesloten.