Solextour door Waterland

Solex vlakbij GouwzeeVanaf de Distelweg in Amsterdam-Noord gaan we na de instructies op pad met de allervriendelijkste snorfiets die er bestaat: de klassieke Solex uit de jaren 60/70!
We genieten van het prachtige landschap waar Holland bekend om staat: weilanden en water, oude dorpjes en bruggetjes, koeien en heel veel vogels.

Al rijdend op een blitse Solex ontdekken we het schilderachtig Waterland gebied en passeren we Broek in Waterland, Monnickendam, Zuiderwoude, Durgerdam, Marken en/of Volendam (afhankelijk van de duur van de route).

 

Solex bij molen
Tijden zijn te bespreken en in mei – september is het mogelijk tot 20:00 uur te touren op de Solex.

  • 3 uur durende tocht: €39 pp (=aanrader en meest gekozen)! 40 km lange tocht richting Broek in Waterland, Monnickendam en Zuiderwoude of kleinere tour met een uitgebreide pauze
  • 4 uur durende tocht: €45 pp mooie tocht richting Volendam en/of Marken met voldoende gelegenheid voor een tweede activiteit of een uitgebreide pauze.

Alle tours zijn inclusief BTW, verzekering, milieuvriendelijke brandstof (=geen stank), pauze bij een mooie locatie en begeleiding, maar exclusief consumpties.
Eventueel kunnen we extra Solexen inhuren bij grote groepen voor een meerprijs.

Voor het rijden van een Solex is het hebben van een brommercertificaat of een rijbewijs verplicht.

Minimaal aantal deelnemers om de Solextour doorgang te laten vinden = 8 personen.

EdamMarken

Reacties zijn gesloten.