Solex The Rock-arrangement

Hieronder tref je aantal groepsarrangementen bij onze buren The Rolling Rock Kitchen. De arrangementen zijn bedoeld voor groepen groter dan 10 personen. Is de groepsgrootte kleiner dan 10? Geen probleem, je kunt je eventueel melden bij The Rock via info@rollingrockkitchen.com en à la carte bestellen of gewoon neerstrijken op het fijne terras van het café.

Luncharrangement voor groepen: het Rock 12-uurtje

Solex en The Rock AmsterdamSoepje
Boterham met kroket
Boterham met een gebakken eitje, plakje ham, plakje kaas
Kop koffie of thee, of een frisje
€13,00 pp, drank op nacalculatie.

Dinerarrangement:

Soepje
Hamburger Royal met friet of pasta van de dag
Frisje, wijn of biertje
€16,00 pp, extra drank op nacalculatie

Borrelarrangement:

  • Bier, wijn, fris 1e uur €7,00 per uur pp.
  • Bier, wijn, fris €6,50 per persoon per uur met een minimum van 2 uur, langer dan 3 uur €5,50 pp.

Eventuele bittergarnituurtjes:

  • Portie bitterballen, cheese sticks, mini frikandellen, loempia’s vanaf €5,50 euro per portie ( 6 stuks )
  • Mix garnituur 15 stuks €12,50
  • Mix garnituur 100 stuks €82,50

Andere hapjes of verzoeken altijd mogelijk in overleg, denk aan kleine hamburger, wraps, vegahapjes etc. Neem dan contact op met Ron van The Rock: 06 53 205853 of via info@rollingrockkitchen.com.

De rekening dient op de dag van het arrangement voldaan te worden bij The Rock per pin of cash. Wil je het arrangement (Solextour à €39 pp én eten of drinken bij The Rock) op één factuur hebben dan kan dat bij SusieQ Solex. Houd dan rekening mee dat de factuur voor aanvang van het Solex The Rock-arrangement betaald moet zijn (=twee weken van te voren). Bovendien zullen de kosten van extra drankjes en hapjes direct op de dag zelf afgerekend moeten worden bij het café.

Geen extra kosten als de arrangementen geboekt worden binnen de openingstijden van The Rock. Buiten de openingstijden geldt een minimum van 15 personen, kleinere groepen in overleg en met een uitkoop.

Reacties zijn gesloten.