Bedrijfsuitje

Solex rijden door het karakteristieke Laag Holland met zijn pareltjes aan het IJsselmeer zoals Monnickendam, Edam en Volendam is een onvergetelijke belevenis. De streek gelegen onder zeeniveau met oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten biedt ruimte voor rust en natuur en heeft daarnaast een rijke geschiedenis.

Dit nationale landschap op de Solex ontdekken samen met je collega’s kan een educatieve gelegenheid zijn, maar zal vooral een plezierig uitje zijn!

Gedurende of na de tour kan ook een leuke, tweede activiteit uitgevoerd worden zoals: (kano)varen, stadswandeling door het historische hart van Monnickendam, Volendam experience, etc. Je kunt zelf een origineel Solexarrangement samenstellen. Wil je ideeën op doen? Ga eens kijken op de site van Bureau Toerisme Laag Holland.

SusieQ weet genoeg mooie plekjes om te pauzeren voor een kopje koffie of lunch en de Rolling Rock Kitchen is een fijne plek om de dag goed af te sluiten met een borrel of diner, zie ook het Solex The Rock-arrangement.

Vanaf toren van Ransdorp

Solex Ransdorp

Reacties zijn gesloten.